Η DNAlogy (Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA), το πρώτο ελληνικό, διεθνών προδιαγραφών εργαστήριο ανάλυσης DNA παρέχει πλέον και στην Ελλάδα όλες τις σύγχρονες επιστημονικές τεχνικές ανάλυσης DNA.
Ιδρυθέν από την σημαντικότερη επιστημονική ευρωπαϊκή ομάδα (Institut Génétique Nantes Atlantique), την πρώτη που πραγματοποίησε ταυτοποιήσεις DNA στην Ευρώπη, η DNAlogy προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία καλύπτοντας τις νέες ανάγκες στο τομέα των αναλύσεων DNA και συμβάλλοντας στην εναρμόνιση της ελληνικής πρακτικής με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.
Οι υπηρεσίες της DNAlogy εφαρμόζονται στα πλαίσια των νομικών και ιδιωτικών υποθέσεων που συνδέονται με εγκληματικές έρευνες (δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απαγωγές, κτλ.) και αστικές υποθέσεις, προσφέροντας υπηρεσίες ταυτοποίησης DNA και ανίχνευσης βιολογικών στοιχείων (αίματος, σιέλου, σπέρματος, κλπ.). Παράλληλα, παρέχεται μεγάλη ποικιλία αναλύσεων για την επιβεβαίωση των βιολογικών δεσμών (τεστ πατρότητος, τεστ αδερφών, τεστ συγγένειας παππού και γιαγιάς, θείου, θείας, κτλ.) μέσω μίας διαδικασίας γρήγορης, σίγουρης, εύκολης στην λήψη (σάλιο) και με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, χάρη στη χρήση των σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-kit®.
Τέλος, η DNAlogy προσφέρει υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες μοριακής διάγνωσης γενετικών ασθενειών, προσωπικής και προληπτικής ιατρικής, προδιάθεσης εκδήλωσης καρκίνου και φαρμακογενετικές εξετάσεις.
Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο της DNAlogy (www.dnalogy.eu).